Frank_Bergkamp

Over mijn werkwijzehet resultaat

Kunnen jouw marketing en verkoop
wat extra power gebruiken?
Wil je qua marketing en verkoop
meer het gevoel hebben dat jij en je team
aan de bal zijn?

Stap 1: Plan

De fase van analyse, ontwikkelen positionering
en het bepalen van de strategie.

Stap 2: Do

Ontwerpen van customer experiences, communicatie- en verkoopkanalen en -proposities.

Stap 3: Check

Beoordelen van de resultaten en bijsturen van plannen en acties.

Stap 4: Act

Borgen van behaalde resultaten door continue kennis en vaardigheden te ontwikkelen.

Wat klanten zeggen

Wat

klanten

zeggen

Wabe_Van_Enk

Frank heeft PropertyNL geholpen bij een Proptech startup. Hij was voor een jong team een goede coach die niet alleen over veel saleskennis beschikt, maar die kennis ook weet over te dragen. Frank heeft ook een scherp oog voor de organisatie. Door zijn ontwapenende eerlijkheid weet hij als geen ander zwakke punten in een organisatie bespreekbaar te maken.

Wabe van Enk

Directueur/hoofdredacteur PropertyNL
236f26c


Frank is een communicatieadviseur die steeds op zoek is naar de waarde van nieuwe vormen van communicatie en ervoor waakt dat de klant alleen maar vaste routines en communicatiemiddelen inzet. Hij is nieuwsgierig naar de digitale media en andere webtools ter ondersteuning van de ontwikkeling van creatieve communicatie- en businessconcepten.

Eelco Kunst

Vrest Medical
9992-400

Ik heb veel new business gedaan met Frank. Hij en ik vormden dan een team waarbij ik meer de inhoudelijke en hij meer de creatieve aspecten voor zijn rekening nam. Hierin toonde hij zich de meester. Zelfs de kleinste details ontgaan hem niet waardoor een gesprek succesvol wordt. Zijn grote inlevingsvermogen is niet alleen heel waardevol op cruciale momenten, ook zegt het veel over de innemende persoonlijkheid van Frank.

Charles van der Hoog

Cultuurfilosoof Consultant voor lange termijn strategie
3dcda16


Wij waren met ons bedrijf de Teamontwikkelaars toe aan een volgende fase en hebben Frank gevraagd om ons te helpen. We kunnen echt zeggen dat we in een volgende fase terecht zijn gekomen en dit met behulp van de zeer enthousiaste, betrokken en deskundige ziens- en werkwijze van Frank. Frank kan de zaken goed scherp maken hoe je jouw product in de markt zet. Hij heeft creativiteit en denkt mee met ons als bedrijf. Dit hebben wij als zeer waardevol ervaren. Verder is Frank een prettig mens om mee samen te werken, heeft humor, no-nonsens, en hij gaat voor het eindresultaat en laat daarin niet snel los. Dus als je met je bedrijf een volgende stap wilt maken en scherp wilt kijken naar het sales- en marketingproces dan kunnen wij Frank als goede partner zeker aanbevelen.

Ellen Selderijk

Teamontwikkelaars
1eac9f6

Frank heeft samen met Tom (SalesSalsa) 'de Paarse Koe' ontwikkeld bij Homburg Holland. Dit hebben we samen met Frank met de Hardi dealers geïntroduceerd. Ook het idee en de start van de Homburg Academy komt uit de koker van Frank Bergkamp. Door Frank zijn niet aflatende enthousiasme en creativiteit wordt iedereen geïnspireerd.

Johannes de Boer

CEO Homburg Holland

En het begint met een goed gesprek!

Laat je gegevens achter voor een afspraak:

Invalid Email
Invalid Number

Bellen of Whats App

Beschikbaar tussen 09:00 en 21:00

0031 (0)6 212 62 253

Frank Bergkamp 3